Evenement

BusinessCom My-Connect Partner Event

07-11-2024
12:00 - 19:00

Op donderdag 7 november houdt BusinessCom het jaarlijkse My-Connect Partner Event. Luister naar de updates en roadmap van de vendoren in ons Cloud-portfolio, ontmoet diverse vendoren, het team van BusinessCom en mede business partners. Een inspirerend en gezellig partner event op een bijzondere locatie: het stadion van TOP Oss.

In het kort:

My-Connect Partner Event
Stadion TOP OSS
7 november 12.00 – 19.30 uur

Programma

12.00 – 13.00 Inloop en lunch
13.00 – 13.15 Opening door Pieter van Eldonk
13.15 – 14.30 Deel 1 update sessies
14.30 – 15.00 Koffiepauze met Osse Bollen
15.00 – 16.00 Deel 2 update sessies & kick off nieuwe diensten
16.00 – 16.45 Award uitreiking
16.45 – 19.30 Borrel en Walking Dinner

Tijdens het programma worden onder andere updates gegeven over de My-Connect Portal, My-Connect Xelion, My-Connect Telepo, My-Connect Subscription en My-Connect teleQ.

Dagvoorzitter Diana Kuip

Het My-Connect Partner Event 2024 wordt geleid door dagvoorzitter Diana Kuip. Diana is sportjournalist en staat bekend om haar spraakmakende interviews met topsporters als Dennis Bergkamp en Tom Dumoulin. Ze presenteert bij RTL 7 het sportprogramma RTL Sportupdate en haar stem is wekelijks te horen als sidekick bij NPO Radio1. Verder doet ze voor AD Sportwereld live verslag van grote sportevenementen.

Over de event-locatie: de band tussen TOP Oss en BusinessCom

De reden waarom we ons belangrijkste partner event van het jaar in het stadion van TOP Oss houden, is simpel. Allereerst is het een locatie waar de meeste van onze partners nog nooit zijn geweest. Daarnaast zijn BusinessCom en My-Connect als sponsor al vele jaren verbonden met TOP Oss en zijn we tevens rugsponsor op het TOP Oss-shirt.

Lancering nieuwe My-Connect-diensten

Tijdens het My-Connect Partner Event 2024 geven onze vertrouwde vendoren Mitel, Xelion en Telepo een update. Daarnaast presenteert de nieuwe dienst My-Connect teleQ zich on stage én lanceren we een nieuwe UCaaS-oplossing in het My-Connect portfolio.

Ontmoet leveranciers en vraag een speed date aan

Op het My-Connect Partner Event kun je kennis maken met onze vendoren Mitel, Telepo, Xelion, Clearvox, Aurora Innovation, Gigaset, Omada by TP-Link, Zoom, Lancom, Pridis, Spectralink, Enghouse, Jabra en Yealink. Wil je alvast een speed date met een van deze partijen inplannen? Klik dan hier.

My-Connect Awards 2024

Wie zijn dit jaar de best presterende partners van My-Connect?
Ook dit jaar worden de My-Connect-partners met de mooiste resultaten gelauwerd met een My-Connect Award. Binnenkort maken we bekend in welke categorieën de My-Connect Awards uitgereikt worden.

 

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.